KURSER

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards
gemenskap

Anslut dig till vår växande community

Asså jag vet inte hur jag ska beskriva hur jag är glad o nöjd med utbildning videon på Chartminds!
Det är som att man har hittat eget diamant gruva. Ju mer man gräver desto mer hittar du värdefulla diamanter! 💎
Jag kan erkänna att ni inte hittar något bättre plats att lära er trading än på Chartminds! Varenda minut är värd enormt mycket, känner folk som ta fler tusen bara för att lära ut det mest enkla TA o lura dig sen på att du kan trading o tjäna massa pengar på dig sen!
Återigen finns mycket o berätta gott om Chartminds.
Jag uppmanar ni som inte har testat prova perioden, det kostar ingenting men det ni lär er är ojämförbart.
Extra tack till @Arm4n o hans fantastiska teamet som har skapat Chartminds för oss.
😎🤗💪🏼🤌🏻✌️🙏
- MH
Jag kan ärligt säga att jag hittade Chartminds genom en slump, men jag är övertygad om att det var ödet. Ett oskyldigt inlägg på Reddit om trading och teknisk analys ledde mig till denna skatt och det förändrade mitt liv.
Besökte hemsidan och såg att ni erbjöd en gratis utbildning under tre dagar, vilket gav mig tillräckligt med tid att bli förtrollad av era tillvägagångssätt och insikter. Även om jag fortfarande är i ett tidigt stadie av min resa, har min tidigare skeptiska syn på trading och teknisk analys förändrats. De insikter och metoder jag har lärt mig är inte bara teoretiska; jag har börjat handla med ett litet konto, precis som utbildningen rekommenderar och jag kan redan nu se kontot växa.
Jag är ofantligt tacksam över att ni har gjort denna kunskap tillgänglig på ett så enkelt och tillgängligt sätt. Informationen och lärdomarna som ni delar verkar nästan vara för bra för att vara sanna och det är uppenbart att denna kunskap varit undangömd för allmänheten fram tills nu. Kvaliteten på era videos är toppklass och det märks att ni drivs av ett genuint intresse att hjälpa andra att lyckas.
@Arm4n och gänget, jag ser fram emot att möta er alla och bjuda på en öl som ett litet tack för allt ni har gjort, om ni har vägarna förbi Jönköping någon gång vill jag jättegärna stå för en utekväll. 🍻
Om ni funderar på att dyka in i trading och teknisk analys, kan jag inte rekommendera Chartminds nog. Ge dem en chans - det kan förändra ditt liv, precis som det gjorde med mitt. ❤️ 🙏🏻
- Handlarn
Jag har varit i en del trading grupper, hoppat mellan strategier på Youtube men aldrig har jag lyckats hålla mig till en regelsatt strategi med rätt psykologi, risk hantering och money management. Sedan kom jag förbi ChartMinds på Instagram som var extra intressant med deras orderflow trading samt konceptet av sammanflöden och en stark psykologi💪 Hoppade på utbildningen och älskar deras upplärnings koncept på Chartminds hemsidan. Extremt bra strukturerat från grunden och upp till de avancerade nivåerna. En kurs som blir fortsatt utvecklad för varje vecka med en grym lärare @Arm4n 👑
- wILLIAM

Frågor och svar!

Vad är Chartminds?

Chartminds är en utbildningsplattform och community för teknisk analys. Företaget är grundat i Sverige och är skapat i syfte att hjälpa dig bli en framgångsrik trader. Chartminds ger dig utbildningsmaterial av bästa kvalité för att på bästa sätt lära dig att bli en lönsam trader om du naturligtvis anstränger dig för att lära dig materialet. Vi erbjuder dig allt stöd som behövs (tekniskt, pedagogiskt och psykologiskt) för att göra din resa så angenäm som möjligt. Alla våra utbildningsvideos laddas upp på webbplatsen under olika avsnitt och vi har också en Discordgrupp där du kan kommunicera med andra medlemmar och få hjälp.

Är det någon bindningstid?

Nej, på Chartminds tycker vi inte om bindningstider! Du kan komma och gå precis som du själv känner utan bindnings- eller uppsägningstider. Vi vill att du ska stanna för att du vill och inte för att du måste.

Jag vet ingenting om teknisk analys och/eller trading. Är det något specifikt medlemskap som är lämpligt för mig?

Ja, vi erbjuder två olika typer av medlemskap (Läs mer om det under “Våra medlemskap”) För nybörjare rekommenderar vi att man börjar med ett PRO-medlemskap så man lär sig all teori. I vår Discord-server finns det kanaler så som “trading-hjälp” där du kan få vägledning och ställa frågor som du vill ha svar på. Vi strävar efter att göra din inlärningsprocess och upplevelse så bra och effektiv som möjligt.