Vilka är vi?

Chartminds syfte är att skydda de okunniga från att ständigt blöda pengar på marknader världen över.

Chartminds grundades av traders med lång erfarenhet. Syftet är att lära ut metoder och teorier för att få så många oerfarna traders som möjligt en chans att lära sig dom riktiga metoderna inom teknisk analys och bli framgångsrika. Chartminds Community är en samlingsplats för människor med passionen att lära sig eller som redan besitter kunskap inom teknisk analys.

Medlemskap på Chartminds består av unika koncept som inte ingår i andra utbildningar. Exempelvis Chartminds Challenge (PRO+ELITE) som ger dig ständiga utmaningar för att vässa dina färdigheter och även veckans setup (ELITE) där våra mentorer håller i livestreams varje söndag och delar med sig av hur dom kommer att ta sig an marknaden under kommande vecka.

Vi har även en växande Discord Community där du kan få den hjälp du kräver oavsett om den är pedagogisk, teknisk eller psykologisk. Vi har experter från olika områden för att försäkra dig om att du får en så lärorik upplevelse som möjligt. Chartminds tror starkt på att alla kan lära sig teknisk analys och hitta sin handelsstil för att bidra till ett ekonomiskt rikare liv.

ANTON

Anton har en bakgrund som civilingenjör och har jobbat mycket inom produktutveckling med inriktning mot design och konstruktion.
Anton skulle beskrivas som både teknisk och analytisk, därav är det ingen tillfällighet att hans värld lystes upp då han hittade till just teknisk analys och graferna. Hans resa inom teknisk analys började för några år sedan och passionen fortsätter bara att växa.

ARMAN

Arman är medgrundare och utbildningsansvarig på Chartminds. Han är en passionerad och nyfiken person som har en bred erfarenhet av teknisk analys. Sedan 2013 har han studerat olika metoder och tekniker för att förutse prisrörelser på finansmarknaden. Hans djupa kunskap och erfarenhet har gjort honom till en mycket respekterad expert inom området. Han älskar att lära ut och har tidigare hjälpt många människor att förstå teknisk analys och hur man kan använda det för att förutse marknadsrörelser.

ANDREAS

Andreas har en bakgrund i akutsjukvården och är utbildad ambulanssjuksköterska. Han har alltid haft ett stort intresse för ekonomi och förvaltning av pengar. I början av 2017 gjorde Andreas sin första investering i kryptovalutor och sen dess har intresset för investeringar växt sig större och större. Teknisk analys och trading fullständigt förtrollade honom och är idag hans största passion. Drivet och viljan att utvecklas som trader har inga gränser.


ALAN

Alan har en meriterad fotbollskarriär bakom sig där han bland annat spelat flertalet landskamper för svenska ungdomslandslaget.
Alan skulle beskrivas som en nyfiken och entusiastisk lagspelare. Hans stora intresse för teknisk analys utvecklades i samband med hans bakgrund inom finans och bankbranschen. Sedan dess har nyfikenheten fortsatt växa och han söker sig ständigt till att lära sig mer.