Om oss

Vilka är vi?

Chartminds grundades av erfarna traders med en tydlig vision: att ge varje trader, oavsett erfarenhetsnivå, verktygen för att bemästra teknisk analys och uppnå framgång. Vår community är en dynamisk plattform där passion för trading och teknisk analys förenar oss.

Vår växande Discord Community är en guldgruva av expertis inom allt från pedagogik och teknik till psykologi. Vi är övertygade om att alla har potentialen att lära sig teknisk analys och utveckla en handelsstil som kan förändra deras ekonomiska framtid.

Arm4n

Arman är medgrundare och utbildningsansvarig på Chartminds. Han är en passionerad och nyfiken person som har en bred erfarenhet av teknisk analys.

Sedan 2013 har han studerat olika metoder och tekniker för att förutse prisrörelser på finansmarknaden. Hans djupa kunskap och erfarenhet har gjort honom till en mycket respekterad expert inom området.

Han älskar att lära ut och har tidigare hjälpt många människor att förstå teknisk analys och hur man kan använda det för att förutse marknadsrörelser.

Andreas

Andreas har en bakgrund i akutsjukvården och är utbildad ambulanssjuksköterska.

Han har alltid haft ett stort intresse för ekonomi och förvaltning av pengar. I början av 2017 gjorde Andreas sin första investering i kryptovalutor och sen dess har intresset för investeringar växt sig större och större.

Teknisk analys och trading fullständigt förtrollade honom och är idag hans största passion. Drivet och viljan att utvecklas som trader har inga gränser.Anton

Anton har en bakgrund som civilingenjör och har jobbat mycket inom produktutveckling med inriktning mot design och konstruktion.
Anton skulle beskrivas som både teknisk och analytisk, därav är det ingen tillfällighet att hans värld lystes upp då han hittade till just teknisk analys och graferna.

Hans resa inom teknisk analys började för några år sedan och passionen fortsätter bara att växa.