PRO 

999 SEK / MÅNAD

Med PRO-paketet kan du på bästa sätt sätta igång din resa som trader. Medlemskapet erbjuder dig möjligheten att ta del av alla kurser som Chartminds har att erbjuda, tillgång till PRO-sektionen i Discord, vara med i olika utmaningar och mycket mer!

Medlemskapet är utan bindnings- och uppsägningstid.

MEDLEMSKAP

Vad ingår i ett PRO medlemskap?

PRO COMMUNITY

Anslut till en exklusiv Discord-kanal för PRO-medlemmar. Här får du tillgång till en community av likasinnade traders för att dela insikter och följa våra mentorer.

UTBILDNINGSMODULER

Få tillgång till över 100 timmars utbildningsmaterial av högsta kvalitet. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren trader, erbjuder Chartminds en omfattande plattform för din utveckling.

RESURSBIBLIOTEKET

Full tillgång till ett omfattande resursbibliotek fyllt med fördjupande teorier, cheatsheets och mallar.

TRADINGHJÄLPEN

Stöter du på frågor eller utmaningar? Chartminds Trading-Hjälpen ger dig snabb och effektiv support för att hålla dig på rätt spår i din tradingresa.

STRATEGIER

Utforska marknadens bästa strategier, från scalping till swing trading, exklusivt tillgängliga för PRO-medlemmar.

TRADINGRUMMET

Delta i en aktiv tradingsektion där mentorer och erfarna traders delar sina idéer. Tillsammans dominerar vi marknaden.

CHARTMINDS CHALLENGE

För att optimera inlärningen erbjuder vi PRO-medlemmar möjligheten att delta i utmaningar som kombinerar teori med praktik.

LIVESTREAMS

Få insikter direkt från våra mentorer genom frekventa livestreams. Fullständiga analyser och planering inför varje handelsvecka.

MENTORSKAP

Vi är engagerade i din framgång. Följ våra mentorer och deras strategier för att bli en expert inom trading och handel.

MARKNADSUPPDATERINGAR

Håll dig uppdaterad med dagliga marknadsanalyser från våra mentorer. Aldrig mer behöver du känna dig osäker; bli ett med marknaden.

VECKOANALYSER

Varje vecka publicerar vi djupgående veckoanalyser som inkluderar köp-, sälj- och stoploss-nivåer, samt förklaringar till varför dessa nyckelnivåer är kritiska. Ett ovärderligt verktyg för din trading.

EXKLUSIVA EVENT

Som PRO-medlem har du förtur till alla Chartminds kommande event, så att du aldrig missar en möjlighet att utvecklas och nätverka.

Kurser som ingår i PRO

GEMENSKAP

Anslut dig till vår växande community!

Asså jag vet inte hur jag ska beskriva hur jag är glad o nöjd med utbildning videon på Chartminds!Det är som att man har hittat eget diamant gruva. Ju mer man gräver desto mer hittar du värdefulla diamanter! 💎Jag kan erkänna att ni inte hittar något bättre plats att lära er trading än på Chartminds! Varenda minut är värd enormt mycket, känner folk som ta fler tusen bara för att lära ut det mest enkla TA o lura dig sen på att du kan trading o tjäna massa pengar på dig sen!Återigen finns mycket o berätta gott om Chartminds.Jag uppmanar ni som inte har testat prova perioden, det kostar ingenting men det ni lär er är ojämförbart.Extra tack till @Arm4n o hans fantastiska teamet som har skapat Chartminds för oss.😎🤗💪🏼🤌🏻✌️🙏
- mH
Jag kan ärligt säga att jag hittade Chartminds genom en slump, men jag är övertygad om att det var ödet. Ett oskyldigt inlägg på Reddit
om trading och teknisk analys ledde mig till denna skatt och det
förändrade mitt liv.
Besökte hemsidan och såg att ni erbjöd en gratis utbildning under tre dagar, vilket gav mig tillräckligt med tid att bli förtrollad av era tillvägagångssätt och insikter. Även om jag fortfarande är i ett tidigt stadie av min resa, har min tidigare skeptiska syn på trading och teknisk analys förändrats. De insikter och metoder jag har lärt mig är inte bara teoretiska; jag har börjat handla med ett litet konto, precis som utbildningen rekommenderar och jag kan redan nu se kontot växa.

Jag är ofantligt tacksam över att ni har gjort denna kunskap tillgänglig på ett så enkelt och tillgängligt sätt. Informationen och lärdomarna som ni delar verkar nästan vara för bra för att vara sanna och det är uppenbart att denna kunskap varit undangömd för allmänheten fram tills nu. Kvaliteten på era videos är toppklass och det märks att ni drivs av ett genuint intresse att hjälpa andra att lyckas.@Arm4n och gänget, jag ser fram emot att möta er alla och bjuda på en öl som ett litet tack för allt ni har gjort, om ni har vägarna förbi Jönköping någon gång vill jag jättegärna stå för en utekväll. 🍻
Om ni funderar på att dyka in i trading och teknisk analys, kan jag inte rekommendera Chartminds nog. Ge dem en chans - det kan förändra ditt liv, precis som det gjorde med mitt. ❤️ 🙏🏻
- HANDLARN
Jag har varit i en del trading grupper, hoppat mellan strategier på Youtube men aldrig har jag lyckats hålla mig till en regelsatt strategi med rätt psykologi, risk hantering och money management. Sedan kom jag förbi ChartMinds på Instagram som var extra intressant med deras orderflow trading samt konceptet av sammanflöden och en stark psykologi💪 Hoppade på utbildningen och älskar deras upplärnings koncept på Chartminds hemsidan. Extremt bra strukturerat från grunden och upp till de avancerade nivåerna. En kurs som blir fortsatt utvecklad för varje vecka med en grym lärare @Arm4n 👑
- WILLIAM