HANDELSPLATTFORMAR

Nedan finner du nödvändiga plattformar och erbjudanden från våra samarbetspartners.
Bybit Exchange - Next Level Trading

BYBIT, SOM GRUNDADES I MARS 2018, ÄR EN AV DE SNABBAST VÄXANDE KRYPTOVALUTAUTBYTENA, MED MER ÄN 2 MILJONER REGISTRERADE ANVÄNDARE.

Koinly - Nordens första tracking tjänst för krypto valutor - byggd för investerare!

SE DITT TOTALA INNEHAV OCH DESS UTVECKLING ÖVER TID FÖR SAMTLIGA DINA PLÅNBÖCKER OCH KONTON - TILLSAMMANS MED AKTUELL SKATTEUTRÄKNING.

Ledger - Cold wallet

Skydda din krypto med en Ledger -hårdvaruplånbok, sedan hantera det med Ledger Live -appen. Enkelt. Säkert.
Installera upp till 100 applikationer, beroende på appstorlek, på din enhet. Den stöder Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin och många fler.

Vanliga frågor och svar!

Är detta länkar som ägs och supportas av Chartminds?

Nej, detta är plattformar som vi rekommenderar. Vi tar ej ansvar för länkarna utan man måste själv läsa villkor och regler innan registrering. På Chartminds försöker vi alltid leta efter de bästa samarbetslänkarna på marknaden. Chartminds tar inget ansvar för tredjepartslänkar som länkas/ publiceras på chartminds.com under “Handelsplattformar”. Chartminds har inget juridiskt ansvar för länkarna nedan eller påverkan, utan det är ditt ansvar att ta reda på vilka villkor och regler som gäller.

Vad för bonus får jag om jag skapar konto via länkarna?

Det är olika, och det ändras hela tiden. När du trycker på “Skapa Konto-knappen” kommer du till sidan och ser det aktuella erbjdandet/bonusen.

Om jag behöver support eller hjälp med att skapa konto, är det Chartminds jag kontaktar?

Du är alltid välkommen att kontakta oss och vi hjälper gärna till. Har du ett konto hos oss på Chartminds har du tillgång till vår Discord där du kan få support och hjälp både av oss och andra medlemmar i vår community.

Varför finns inte alla exchanges och handelsplattformar?

Vi kollar kontinuerligt över vilka samarbetspartners som finns ute på marknaden. Har du tips eller önskar någon plattform så kontakta oss på hello@chartminds.com så tar vi en titt på det.