Chartminds Affiliate-program 2.0
har lanserats! 

Tjäna löpande månadsinkomst genom att gå med i vårt kostnadsfria affiliateprogram.

3 enkla steg för att börja tjäna provision.

HUR AFFILIATE-PROGRAMMET FUNGERAR
#1 Gå med
Gå med gratis. Det tar bara 1 minut att registrera sig och börja marknadsföra. Med 15 % affiliate-kommission har det aldrig varit lättare att tjäna pengar!
#2 Annonsera
När du blir en affiliate kommer vi att förse dig med ett affiliate-ID. Dela alla produktlänkar inklusive ditt ID. Vi spårar varje sida du delar.
#3 Tjäna
När någon besöker länken som du har delat och köper en produkt, tjänar du    15 % inte bara på den första försäljningen, utan även på alla återkommande betalningar de gör.
för PRO

999kr/månad

får du
fr.149kr/månad

Tänk på att vara bästa vänner, men bättre.

Att tjäna en passiv inkomst med Chartminds affiliate-program har helt förändrat mitt liv. Att introducera andra till utbildningen och se deras framgångar samtidigt som jag bygger min inkomst är otroligt givande.

Albin

Chartminds affiliate-program har verkligen överträffat mina förväntningar. Att veta att jag bidrar till andras framgång genom att introducera dem till utbildningen, samtidigt som jag tjänar pengar, känns fantastiskt.

Lovisa

Bli en affiliate för Chartminds har varit ett av mina bästa beslut. Att se hur jag hjälper andra att uppnå sina finansiella mål, samtidigt som jag tjänar pengar, gör det hela till en fantastisk upplevelse.

Youssef

Chartminds affiliate-program är roligt och givande. Att dela kunskap och framgång med andra, samtidigt som jag skapar en passiv inkomst, har varit en verklig spelväxlare för mig.

Magnus

Att vara en affiliate för Chartminds är otroligt givande. Att dela denna plattform och se andra blomstra genom utbildningen, samtidigt som jag får en passiv inkomst varje månad, är obeskrivligt givande.

Mohammed

Vanliga frågor!

1. Finns det några avgifter eller kostnader förknippade med att bli en affiliate?

Det finns inga registreringsavgifter eller andra kostnader förknippade med att bli affiliate hos Chartminds.

2. Hur länge håller cookies?

Våra cookies håller i 30 dagar. Det innebär att du får provision för alla hänvisade kunder som återvänder till Chartminds inom 30 dagar.

3. Finns det ett avtal som jag måste acceptera innan jag blir en affiliate?

För att bli en affiliate måste du först godkänna villkoren för vårt affiliate-program. Det gör du när du ansöker om att bli affiliate hos oss.

4. Hur får jag betalt?

För att möjliggöra detta samarbetar vi med ett företag som heter GigaPay. GigaPay upprättar en anställning och bokför alla skatter och avgifter till Skatteverket och betalar sedan ut lön till dig. Du får en lönespecifikation samt ett anställningsavtal för varje utbetalning.