Öka dina intäkter genom att driva trafik till Chartminds!

Marknadsför den ledande tradingutbildningen och tjäna löpande månadsinkomst genom att gå med i vårt kostnadsfria affiliate-program.

Hur fungerar Chartminds Affiliate?

Chartminds har den bästa tekniska analys-utbildningen på marknaden för dedikerade traders. Sprid ordet om våra produkter och tjäna pengar på dina rekryter.

Gå med idag!

Gå med kostnadsfritt redan idag. Det tar bara några minuter att registrera sig och börja marknadsföra. Med 15% affiliate-kommission (på försäljningsbeloppet) har det aldrig varit lättare att tjäna pengar!

Annonsera!

När du blir godkänd affiliate kommer vi att förse dig med ett affiliate-ID. Dela alla produktlänkar inklusive ditt ID. Vi spårar varje sida du delar.

Tjäna pengar!

När någon besöker länken som du har delat och köper en produkt, tjänar du 15% inte endast på första försäljningen, utan alla återkommande betalningar de gör varje månad.

Varför arbeta med oss?

Top Affiliate Utbetalningsmodell

Vi har en utbetalningsmodell över industristandarden. Den högsta affiliate-provisionen du kan tjäna är upp till 50%.

Marknadsföringsresurser och support

Du kommer att ha dedikerad marknadsföringssupport, snyggt utformade banners och anpassade kupongkoder för produktkampanjer.

Pålitlig och snabb kompensation

Vi samarbetar med GigaPay som sköter våra utbetalningar till våra affiliates för effektiv och snabb hantering. Få pengarna via Swish, banköverföring eller fakturera oss.

Integration med affiliate-länkar

Sociala nätverk

Dela affiliate-länkarna med dina följare på Facebook, Twitter, LinkedIn och andra sociala medieplattformar.

Blogg

Skriv ett dedikerat blogginlägg om Chartminds och relaterade ämnen eller dela din affiliate-länk som en banner i sidofältet.

Nyhetsbrev

Marknadsför Chartminds som en partner i sidfoten för ditt nyhetsbrev, länka vår logotyp till din affiliate-sida eller inkludera en “specialerbjudande”-banner.

Webbsida banners

Använd våra färdiga affiliate-banners för att fånga följarnas uppmärksamhet högst upp på din webbplats eller i sidofoten.

Vanliga frågor!

Finns det några avgifter eller kostnader förknippade med att bli en affiliate?

Det finns inga registreringsavgifter eller andra kostnader förknippade med att bli affiliate hos Chartminds.

Hur länge håller cookies?

Våra cookies håller i 30 dagar. Det innebär att du får provision för alla hänvisade kunder som återvänder till Chartminds inom 30 dagar.

Finns det ett avtal som jag måste acceptera innan jag blir en affiliate?

För att bli en affiliate måste du först godkänna villkoren för vårt affiliate-program. Det gör du när du ansöker om att bli affiliate hos oss.

På vilka produkter tjänar jag provision?

Du tjänar provision på alla våra betalmedlemskap som finns tillgängliga.

Hur får jag betalt?

För att möjliggöra detta samarbetar vi med ett företag som heter GigaPay. GigaPay upprättar en anställning och bokför alla skatter och avgifter till Skatteverket och betalar sedan ut lön till dig. Du får en lönespecifikation samt ett anställningsavtal för varje utbetalning.

Hur ofta sker utbetalningarna?

Månadsvis. Brytpunkten är alltid månadsskiftet och pengarna betalas ut under den nästkommande månaden.

Kan jag köpa en plan för en kunds räkning?

Nej. Betalningsformen ska alltid tillhöra kunden, som även måste vara ägare till Chartminds-kontot. Varje hänvisning där betalning görs med hjälp av en betalning som kontrolleras av eller tillhör affiliaten skulle betraktas som ett brott mot våra affiliate-villkor.

Kan jag hänvisa mitt eget företag/konto?

Nej. Du kan inte hänvisa till dig själv på något sätt. Detta inkluderar alla webbplatser där du har ett kontrollerande, proprietärt eller rättvist intresse och det företag du arbetar för.

Får jag köra betalda annonser?

Affiliates kan inte bjuda (när det gäller onlineannonsering, inklusive men inte begränsat till pay-per-click- eller pay-per-impression-kampanjer) på några sökord eller fraser som innehåller Chartminds-märkta villkor. De kan heller inte inkludera Chartminds affiliate-länkar i betalda annonser som utger sig för att vara vårt varumärke. Se våra affiliate-villkor för mer information.
Vi har inga invändningar mot att du kör betalda annonser (utan att använda Chartminds-märkta villkor) för att driva trafik till en sida på din webbplats som innehåller en Chartminds-affiliatelänk.

Hur fungerar den återkommande provisionen för planer?

Återkommande provisioner som intjänas från hänvisningar av kunder betalas varje månad.

Finns det en alternativ betalningsmetod till GIGAPAY?

Nej. För närvarande är GIGAPAY den enda betalningsmetoden som är tillgänglig för att ta emot dina provisioner.

Min kund uppgraderade sin plan. Kommer min återkommande provision att öka?

Ja. Din återkommande provision kommer att höjas. Återkommande provisioner justeras alltid när en kund uppgraderar, nedgraderar eller gör någon annan planändring.

Kommer jag verkligen att få den återkommande provisionen för alltid?

Ja. Du får en månatlig återkommande provision för kundens livstid. Vi slutar bara betala den återkommande provisionen om kunden säger upp prenumerationen. Eller att du bryter mot våra villkor.

Hur ska jag skriva om Chartminds på min webbplats?

Vi är glada att du frågade! Recensioner, bilder och video är det affiliate-innehåll som skapar flest konverteringar. Eller direkt hänvisning till publiken. Vi tillhandahåller video, bilder och banners.
Skulle du sakna något eller önskar något material som ej finns tveka inte höra av dig till oss! 

Behöver jag vara en Chartminds-klient för att bli affiliate?

Ja, du måste skapa ett konto, dock behöver du inte köpa ett medlemskap du kan endast var BASIC som är kostnadsfri!