dnPOC

dnPOC står för Daily Naked Point of Control och används som likviditetsnivåer som inte har blivit träffade. Väl respekterade stöd- och motståndsnivåer.

wnPOC

wnPOC står för Weekly Naked Point of Control och används som likviditetsnivåer som inte har blivit träffade. Väl respekterade stöd- och motståndsnivåer.

mnPOC

mnPOC står för Monthly Naked Point of Control och används som likviditetsnivåer som inte har blivit träffade. Väl respekterade stöd- och motståndsnivåer.

TPO Sessioner

TPO står för "Time Price Opportunity" och är ett verktyg för att med hjälp av footprints kunna identifiera trender, stöd- och supportnivåer och mycket mer.

TPO Daglig

TPO står för "Time Price Opportunity" och är ett verktyg för att med hjälp av footprints kunna identifiera trender, stöd- och supportnivåer och mycket mer.

Orderflöde

Orderflödet är Chartminds "bread and butter". Det används konstant för att läsa av reaktioner och för att öka sannolikheten för en lyckad trade.

Orderblock

Orderblock är en mall som gör det lätt att identifiera var i ett orderblock som den högsta likviditeten finns. Detta används för att hitta nyckelnivåer i ett specifikt orderblock. Den är inställd på 4H men kan naturligtvis ändras utifrån det orderblock du identifierat i din analys.

Trend Reversal

Trend Reversal är en graftyp som ofta används för att identifiera ett trendskifte. Detta görs genom att identifiera en så kallad Trend Reversal Signal. Läs mer om detta i utbildningen. 

80% Strategin

Den här mallen hjälper dig att identifiera och utföra 80% Strategin som täcks i utbildningen. Se till att känna till teorin innan du ger dig på denna strategi.

General redirect (page custom code -> body logged out):