PRO

999 SEK / månad

Med PRO-paketet kan du på bästa sätt sätta igång din resa som trader. Medlemskapet erbjuder dig möjligheten att ta del av alla kurser som Chartminds har att erbjuda, tillgång till PRO-sektionen i Discord, vara med i olika utmaningar och mycket mer!

Medlemskapet är utan bindnings- och uppsägningstid.

MEDLEMSKAP

Vad ingår i PRO?

PRO COMMUNITY

Anslut till en exklusiv Discord-kanal för PRO-medlemmar. Här får du tillgång till en community av likasinnade traders för att dela insikter och följa våra mentorer.

UTBILDNINGSMODULER

Få tillgång till över 100 timmars utbildningsmaterial av högsta kvalitet. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren trader, erbjuder Chartminds en omfattande plattform för din utveckling.

RESURSBIBLIOTEKET

Full tillgång till ett omfattande resursbibliotek fyllt med fördjupande teorier, cheatsheets och mallar.

TRADINGHJÄLPEN

Stöter du på frågor eller utmaningar? Chartminds Trading-Hjälpen ger dig snabb och effektiv support för att hålla dig på rätt spår i din tradingresa.

STRATEGIER

Utforska marknadens bästa strategier, från scalping till swing trading, exklusivt tillgängliga för PRO-medlemmar.

TRADINGRUMMET

Delta i en aktiv tradingsektion där mentorer och erfarna traders delar sina idéer. Tillsammans dominerar vi marknaden.

CHARTMINDS CHALLENGE

För att optimera inlärningen erbjuder vi PRO-medlemmar möjligheten att delta i utmaningar som kombinerar teori med praktik.

LIVESTREAMS

Få insikter direkt från våra mentorer genom frekventa livestreams. Fullständiga analyser och planering inför varje handelsvecka.

MENTORSKAP

Vi är engagerade i din framgång. Följ våra mentorer och deras strategier för att bli en expert inom trading och handel.

MARKNADSUPPDATERINGAR

Håll dig uppdaterad med dagliga marknadsanalyser från våra mentorer. Aldrig mer behöver du känna dig osäker; bli ett med marknaden.

VECKOANALYSER

Varje vecka publicerar vi djupgående veckoanalyser som inkluderar köp-, sälj- och stoploss-nivåer, samt förklaringar till varför dessa nyckelnivåer är kritiska. Ett ovärderligt verktyg för din trading.

EXKLUSIVA EVENT

Som PRO-medlem har du förtur till alla Chartminds kommande event, så att du aldrig missar en möjlighet att utvecklas och nätverka.

Kurser som ingår i PRO

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards