PRO

SEK 599 /mo

Med PRO-paketet kan du på bästa sätt sätta igång din resa som trader. Medlemskapet erbjuder dig möjligheten att ta del av alla kurser som Chartminds har att erbjuda, tillgång till PRO-sektionen i Discord, vara med i olika utmaningar och mycket mer!

VAD INGÅR I PRO?

ALLT SOM INGÅR I BASIC

Som PRO-medlem får du tillgång till allt innehåll som ingår i medlemskapet BASIC.

DISCORD PRO

Denna Discord-kanal är dedikerad åt PRO-medlemmar. Här får du möjlighet att ansluta dig med andra människor som är i liknande stadie som dig och där målet är att lära sig teorin.

RESURSBIBLIOTEKET

Du får full access till Chartminds Resursbibliotek med fördjupande teorier, cheatsheets, mallar med mera.

NYA AVSNITT

Varje vecka får du som PRO-medlem ta del av helt nytt material till våra kursmoduler.

STRATEGIER

PRO-medlemmar får tillgång till en av de bästa strategierna på marknaden, allt från scalping till swing trading strategier.

MALLAR

Som trader är det viktigt att ha rätt förutsättningar, och därför får du ta del av Chartminds egna mallar för orderflöde, scalping, och andra mallar för att på bästa sätt identifiera stöd- och motståndsnivåer.

TRADINGHJÄLPEN

Under inlärningsfasen i teknisk analys är det viktigt att kunna få den vägledning och hjälp som krävs. Teknisk analys kan skapa många frågetecken, och vi är här för att svara på dessa åt dig.

CHARTMINDS CHALLENGE

För bästa möjliga inlärning är det viktigt att kunna kombinera teori med praktik. Vi erbjuder därför en möjlighet för PRO-medlemmar att slipa på sina färdigheter genom olika utmaningar.

KURSER SOM INGÅR

Följande kurser ingår i medlemskapet PRO.
Nya kurser kommer löpande.
\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards