modul

11. Avancerade Verktyg

Välkommen till kursen i Avancerade Verktyg! Denna omfattande kurs är utformad för att utvidga din handelsverktygslåda och höja dina handelsfärdigheter till nya höjder. Genom att fördjupa dig i en rad avancerade verktyg och diagramtyper får du en djupare förståelse för marknadsdynamiken och förbättrar din förmåga att navigera genom de komplexa finansmarknaderna.

Vad kommer du att lära dig?

  • Lär dig använda Pitchforks för att identifiera potentiella stöd- och motståndsnivåer samt övervaka trender och sätta prisnivåer.
  • Förstå vikten av logaritmisk skala vid analys av prisrörelser, särskilt för långsiktig analys och hantering av exponentiell prisökning.
  • Utforska en rad olika diagramtyper, såsom Point & Figure, Trend Rev, Delta, Volym, Range, RangeY och Tick, för att visualisera marknadsdata och identifiera dolda mönster.
  • Förstå betydelsen av Speed of Tape som en indikator på marknadsaktivitet och hur du kan använda denna information för att informera dina handelsbeslut.

Om denna kursmodul

I den här kursen kommer du att utforska avancerade verktyg och tekniker som hjälper dig att förstå och analysera marknadstrender och mönster på ett mer sofistikerat sätt. Du kommer att lära dig att använda dessa verktyg för att förbättra dina handelsstrategier, identifiera viktiga nivåer och potentiella handelsupplägg med större precision.

Kursavsnitt