BASIC

Kostnadsfri

BASIC-medlemskapet är skapat för dig som är nyfiken på vad teknisk analys innebär, eller om du har tidigare erfarenheter bara ta reda på vad Chartminds kan erbjuda dig. Här får du möjlighet att utbilda dig i vår första kursmodul - nybörjare. Du får även tillgång till Discord BASIC för att ansluta dig med liksinnade människor. Allt detta - helt kostnadsfritt!

VAD INGÅR I BASIC?

DISCORD BASIC

Som BASIC-medlem får du tillgång Discord BASIC. Här kan du komma i kontakt och ansluta dig med liksinnade människor och ställa frågor om du har några.

NYHETSBREV

När du registrerar dig som BASIC-medlem får du möjlighet att ta del av Chartminds nyhetsbrev där vi delar med oss bland annat av vissa marknadsuppdateringar, information om utbildningen, erbjudanden och mycket mer.

iOS & ANDROID APP

Du får full access till våra Chartminds-appar på både iOS och Android. Här kan du ta del av marknadsuppdateringar i form av notifikationer, meddelanden om vi släppt nytt innehåll och även ta med dig utbildningsmaterialet var du än befinner dig.

NYBÖRJARE-MODULEN

Din resa som trader måste börja någonstans - och därför erbjuder vi dig som BASIC-medlem att ta del av vår första kursmodul "Nybörjare".

KURSER SOM INGÅR

Basic är för dig som vill få ett smakprov på vad vi har att erbjuda genom att få tillgång till vår nybörjarmodul och även få vara med i vår kostnadsfria Discord Community.
\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards